Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 16:40 - Лечение и наблюдение на състоянието на болен от циганит**
Автор: atgt Категория: Политика   
Прочетен: 1793 Коментари: 2 Гласове:
1



* Прилежна журналистика*от гл. Прилягам

**Циганит е хепатит, но с вирус циганин

Покрай напрежението между българи и цигани, което ескалира напоследък ми направи впечатление и начинът, по който се отразяват събитията и съпътстващите ги журналистически напъни и вопли.

Защо има напражение е ясно – циганите са кърлежите на обществото ни. Има ги навсякъде по селца и градове, а там където ги няма наистина поддържат чистота чрез необичайни силови методи.

Тези кърлежи са се впили в организма на държавата и му пият кръвчицата хо десетки начини – кражби, грабежи, социални помощи, неплащане на данъци, замърсяване – абе кърлежи! И като истински кърлежи освен, че пият кръв накрая оставят страшна и заразна болест – омразата или т.нар. циганит*.

Чистата омраза, която допълнена с липсата на държавност еволюира до ненавист. Последиците от вече развилта се болест са обществени циреи като бунтове, саморазправа, палежи и други нележалени ефекти, които предават заразата изключително бързо.

Отразяването на подобна епидемия е опасно, поради високата степен на преносимост на заразата (омразата).

В случай на заразяване наблюдателя, журналист, заема страната на ухапаните (българи) и мимоходом омаловажава циреите до хулигански прояви, а незаинтересоваността на медицинските власти в лицето на правоохранителните органи до проблем в организацията, поради липсата на ресурс.

В случай на ваксиниране, било финансово, най-често, или друго, наблюдателят набляга на т.нар. прилежна* журналистика. Това е фактическо омаловажаване на заболяването като кърлежът бива описан като изтезаван от хората невинен биологичен вид, жертва на устройството на организма, който като се насмуче става уязвим. В напредналата си фаза прилежната* журналистика може да изнаглее дотолкова, че да иска помощ от консултанти на ЕС по опазването на кърлежите като полезни за общественото здраве и необходимост за неговото развитие.

И при двата вида реакция на наблюдателя, журналист, се забелязва вземането на страна. В нашия случай е пределно ясно, кой кого е убил и убивал, колко цигани, кърлежи са били колко българи, пациенти, са ги били и колко журналисти са били там, за да го отразят в последните 20 години.

А работата на журналиста не е да е на нечия страна, а отстрани...Така се избягва катализирането на светкавично разпространение на болестта. Обаче това елиминира възможността за финансова ваксина, така важна за начина ни на живот.

В кратце – над 70% от престъпленията се извършват от цигани. С липсата на държава – полиция, прокуратура и съд циганите добиха наглост нечувана за нашите ширини.

Оправдано е като няма кой да те спасява да се оправяш сам – това и става в момента. Не е морално да корим всички, които мразят циганите и искат да ги претрепят. Не е морално да подкрипяме кърлежите на обществото ни, защото всичките ни опити де се предпазваме посредством  образователни програми, безплатни жилища, работни места и други ненасилствени методи – не дават резултат.

Когато нищо не работи организмът, какъвто е и нашето общество се нуждае от оперативна намеса, а по насилствено от нея няма. В момента сме свидетели на лека упойка и война на едни млади кръвни телца с болестта.

Какво ще правим, когато операцията наистина започне?Дали ще е морално да се радваме, че има държава, която крие цигански цар или ще е морално да сринем тази и да съградим нова държава, която пази винаги всичките си граждани?

Аз съм за курса на лечение – първо операция на цирея после силни антибиотици, за да излекуваме организмът и най-вече мозъкът му дал на цирея среда да се развива!



Тагове:   журналист,   бунт,   циганин,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - [url=http://www.mandoctor.ru/]варикоцели Сѓ подростков[/url]
13.11.2011 23:57
<img src=http://www.mandoctor.ru/img/head_left.jpg>
<br><br>

Отделение Андрологии и урологии ФГУ «Эндокринологический Научный Центр»
предлагает лечение и профилактику таких неприятных мужских заболеваний как:

- эректильная дисфункция,
- варикоцеле
- аденома простаты, простатит
- лечение стриктуры уретры
- недержание мочи

и многи другие заболевания.

Консультации и лечение оказывает профессор, доктор медицинских наук, Дмитрий Геннадиевич Курбатов.
Всю информацию и анонимную консультацию, а также запись на осмотр Вы можете получить напрямую по телефонам:
+7 (499) 124 4104
+7 (495) 668 2078

Наши пациенты обращатся к нам с пазличными вопросами и мы успешно их решаем. Вот примерный перечень:


<a href=http://www.mandoctor.ru/illness/varikocele/>лечение варикоцеле</a>

<a href=http://www.mandoctor.ru/illness/disfun/>эректильная дисфункция препарат</a>

<a href=http://www.mandoctor.ru/illness/varikocele/>после операции варикоцеле</a>
цитирай
2. анонимен - Клуб стоматологов – стоматологический сайт, стоматологический портал
06.02.2012 20:33
<img>http://stomatologclub.ru/uploads/images/00/00/01/2012/01/22/ee0a28.jpg</img>

Клуб стоматологов - это стоматологический сайт нового поколения. Сообщество практикующих врачей стоматологов, студентов стоматологических факультетов и компаний, которые, так или иначе, связаны со стоматологией.
Стоматологический портал дает возможность всем желающим обмениваться знаниями и опытом в стоматологии, узнавать о новых технологиях и новинках, общаться и находить новых друзей и коллег, ну и, конечно же, приятное времяпрепровождение.

<a href="http://stomatologclub.ru/humorstom/2011/11/14/samye-kreativnye-zubnye-schetki.html">зубные щетки креативные</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/parodontology/2011/01/10/vertikalnyy-perelom-kornya-zuba-s-simptomami-dentoalveolyarnogo-abscessa.html">удаление корня зуба</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/tag/Zirkonzahn/">zirkonzahn</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/therapy/2011/02/21/karpulnaya-anesteziya-v-terapevticheskoy-stomatologii-vybor-preparata-osobennosti-provedeniya.html">карпульная анастезия</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: atgt
Категория: Политика
Прочетен: 91118
Постинги: 42
Коментари: 31
Гласове: 58
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930