Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2011 09:51 - Предизборни мисли
Автор: atgt Категория: Политика   
Прочетен: 1042 Коментари: 0 Гласове:
1



Много неща ми се искаше да тапиша напоследък и така и нищо не написах...

Но ми прави впичатление една политическа ситуация, определено продиктувана от идващите избори.

Подхващам ги по домова книга, както се казва:

СДС – някакви хора съществуващи на гърба на политическия живот като едно обществени паразити печелят медиино внимание като издигат кандидати, които никой няма да избере за нещо повече от селски кметски наместник. А те за президент не на БЛРС, а на Бг!

 

ДСБ  и БСП като едни стари кучета знаят, че електората ще се интересува по-активно след летните отпуски и не се напрягат особено да се завират в обективите.

 

Но пък, виж, Меглена Кунева се включи достатъчно рано, за да ни обръща внимание на персоната си по-дълго време. А при неясна подкрепа и концепция не се знае чии интереси ще защитава госпожата. Но за сметка на това на вид го докарва, което след Жельо и Стоянов е точко в нейна полза.

Дали човек със сравнително кратка популярна политическа кариера има място на президентския стол е въпрос, които избирателите трябва да си зададат.

 

И като си отговорят могат да приложат същите критерии и към кандидата на ГЕРБ, защото и той ще е такъв.

След управлението на държавата в стил „Търчи-лъжи”  очаквахме Б.Б. да се изяви като Слънцето и да огрее и тези избори – но не би!

Институцията не е важна за ГЕРБ! Питам са като е така дали изобщо ще имат кандидат и какъв е смисъла да хабят парите ни за кампания като не е важно дали ще спечелят.

 

Изборите не са Олимпиада! Тя е другата година! А през октомврми  българинът трябва да покаже, дали се е научил да гласува откакто даде власт на поредните крадливи анонимници с тоталитарни амбиции.

А на хоризонта няма нормални кандидати, които нормалния човек да подкрепи, защото вижда шанс нещо да стане нормално...колко нормално е да е ненормално положението в България?!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: atgt
Категория: Политика
Прочетен: 91293
Постинги: 42
Коментари: 31
Гласове: 58
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930